Novosti


Posljednje novosti vezane za naše poslovanje

LADIES IN AWARDS - IZBOR ŽENE GODINE 2017


Na "Ladies In Awards – Izbor žene godine 2017", koji se održao 15.12.2017. godine u Narodnom pozorištu u Sarajevu, izabrane su najuspješnije žene u BiH unutar šest kategorija; biznis, inovacije u biznisu, malo poduzetništvo, kultura, moda, društvena odgovornost, a samo jedna od njih će osvojiti laskavu titulu "Žena godine 2017"

Kandidatkinje su birale članice Ladies In zajednice, te čitatelji portala i magazina Ladies In, koji imaju priliku glasati preko posebne aplikacije koja je bila objavljena na web stranici www.ladiesin.ba.

Ponosni smo da je direktorica Orbico Beauty-a Marina Nevrt mag.oec. osvojila je titulu „Žene godine 2017“ u kategoriji biznisa.

Na pitanja „formule“ uspjeha odgovorila je sljedeće:

Šta stoji iza svake uspješne žene:

Kućni odgoj, pozitivan stav, ustrajnost, hrabrost, ljubav i strast prema poslu koji radite i jasan cilj kojem stremite. Naravno uz sve navedeno jako je važna podrška obitelji i prijatelja!

Vaš moto:

 „Najbolji način da predvidimo budućnost je da je stvaramo“!  /Peter Drucker/

Koje osobine Žena godine treba posjedovati?

Integritet, autentičnost, poštovanje prema drugima, spremnost na promjene, iznimnu upornost i vjeru u uspjeh u svemu što radite!

U zahvali za dobiveno priznanje Marina je istakla;

"Želim se zahvaliti svima koji su glasali za mene, želim čestitati organizatoru ovakvog značajnog događaju koji ima za cilj osnaživanja žena i njene uloge u društu i razvoju BiH. Zahvaljujem svojim kolegama, ponosna sam na moju kompaniju i moj tim koji su također zaslužni za ovu laskavu titulu."  

JESTE LI ZNALI SA KOLIKO RAZLIČITIH BRENDOVA TRENUTNO RADIMO?


Saznajte više informacija o poznatim brendovima koje distribuiramo.

Više informacija