Novosti


Posljednje novosti vezane za naše poslovanje

OTVORENO PRVO PRODAJNO MJESTO M·A·C KOZMETIKE U BOSNI I HERCEGOVINI


Prvo  maloprodajno mjesto megapopularnog američkog mono brenda „MAC“ u vlasništvu kompanije Orbico Beauty BH zvanično je otvoreno 20.12.2018 u 15h u Sarajevu, u BBI shoping Galeriji u centru grada. Dugoočekivani dolazak brenda probudio je izuzetan interes kupaca.

M·A·C (Make-up Art Cosmetics) je vodeći brend profesionalne kozmetike, te je dio Estee Lauder Companies. Inc. Utemeljen u Torontu (Kanada) 1984. godine.

U svim prodajnim mjestima M·A·C kozmetike, pa tako i u ovom, nalaze se profesionalni make up artisti koji će svim posjetiteljima pokazati i otkriti tajne proizvoda, tehnike i savjete, te nadolazeće trendove i nove kolekcije. Posvećivanje pažnje kupcu i edukacija su spoj umjetnosti i ljubavi prema šminki, te sjajne usluge, a to su sve prednosti M·A·C kozmetike.

M·A·C pruža širok izbor make up proizvoda za sve tipove i nijanse kože, te širok izbor proizvoda za oči, usne i obraze. Svakog mjeseca stižu novi proizvodi, te kupac ima priliku svaki put probati nešto novo kroz limitirane kolekcije.

Popularnost brenda raste iz godine u godinu, najviše zahvaljujući usmenom prenošenju make up artista, modela, fotografa i novinara diljem svijeta. M·A·C je danas prisutan i ustaljen u 110 svjetskih zemalja i teritorija.

JESTE LI ZNALI SA KOLIKO RAZLIČITIH BRENDOVA TRENUTNO RADIMO?


Saznajte više informacija o poznatim brendovima koje distribuiramo.

Više informacija