Novosti


Posljednje novosti vezane za naše poslovanje

ORBICO BEAUTY I MAX FACTOR OSVOJILI COTY BEAUTY NAGRADU


U našoj industriji kraj ljeta obično znači početak sezone brand konferencija na kojima naši partneri dijele sa nama novosti i planove za narednu godinu, a kojima se zbog druženja i izvrsne atmosfere uvijek radujemo. 

Kako ovo nije obična godina i trenutna situacija u svijetu je sve skupove i sastanke preselila u virtuelno okruženje, tako je i jedan od naših najvećih partnera COTY Beauty ove godine sve novosti podijelio sa nama na virtuelnoj konferenciji. 

Iako u nešto drugačijem izdanju i ove godine nije izostao dio koji sa nestrpljenjem očekujemo, a to je proglašenje pobjednika u kategorijama gdje smo nominirani za Coty Beauty nagrade. U konkurenciji svih Export Europe distributera i svih Coty Beauty brendova nagradu je dobio Orbico Beauty, Max Factor BiH, za najbolji promotivni praznični program za drugi val kampanje #maxfactorstories s ambasadoricom Amrom Džeko.

Mi smo beskrajno ponosni na Tomislavu Banić - Haas i cijeli tim koji stoji iza kampanje, kao i na činjenicu da je ovo druga po redu nagrada koju je ova kampanja osvojila u toku 2019. godine, te im od srca čestitamo. 

Koristimo ovu priliku i da se zahvalimo svim članovima tima koji su imali aktivno učešće od ideje do realizacije ove uspješne kampanje. Hvala vam! Bez vas bi sve ovo bilo nemoguće.

JESTE LI ZNALI SA KOLIKO RAZLIČITIH BRENDOVA TRENUTNO RADIMO?


Saznajte više informacija o poznatim brendovima koje distribuiramo.

Više informacija