Novosti


Posljednje novosti vezane za naše poslovanje

ORBICO BEAUTY BH OSVOJIO PRESTIŽNU NAGRADU: “AAA” Certificate of Excellence in Creditworthiness 2019


Koristimo ovu priliku da sa vama podijelimo lijepu vijest o još jednom u nizu dobivenih priznanja! Naime, prošli četvrtak (3.10.2019.) na Međunarodnoj konferenciji u Sarajevu u suradnji sa Privrednom komorom Kantona Sarajevo dodijeljen nam je, od strane Grupacije Bisnode-a, Međunarodni certifikat bonitetne izvrsnosti najvišeg rejtinga – “AAA”!

Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti ima međunarodnu prepoznatljivost, jer je kriterij za ocjenjivanje bonitetne izvrsnosti identičan u 19 zemalja Europe. Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti ističe se po transparentnoj, mjerljivoj metodologiji, koju su razvijali evropski stručnjaci u toku skoro 30 godina postojanja analitičko-bonitetne kuće. Ovaj certifikat je međunarodni standard kvalitete kojom kompanija jača svoj ugled i time postaje jedan od najpoželjnijih partnera na međunarodnom tržištu.

Direktorica kompanije Marina Nevrt izjavila je: “Ovim putem želim se zahvaliti svim kolegama koji su svojim trudom i radom u protekle dvije godine pomogli ostvarenju izvrsnih rezultata koji su nas pozicioniranju u sam vrh najboljih pravnih subjekata, ne samo u BiH, već i regionalno. Ovo je jedna od niza potvrda da smo na pravom putu i predstavlja snažan motiv da budemo još bolji u budućnosti”.

>> LINK NA CERTIFIKAT <<

JESTE LI ZNALI SA KOLIKO RAZLIČITIH BRENDOVA TRENUTNO RADIMO?


Saznajte više informacija o poznatim brendovima koje distribuiramo.

Više informacija