Novosti


Posljednje novosti vezane za naše poslovanje

ORBICO BEAUTY BiH OSVOJIO TRI PRESTIŽNE NAGRADE OD COTY-JA – NAJVEĆEG STRATEŠKOG PARTNERA


U periodu od 2. do 4. septembra 2019 godine, u Dubrovniku je održana europska konferencija za distributere za čiju je organizaciju zaslužan COTY – najveći strateški partner Orbico Beauty kompanije. Na istoimenoj konferenciji, Orbico Beauty osvojio je nekoliko prestižnih priznanja u 2 kategorije takmičenja.

Naime, Max Factor sa projektom pod imenom #maxfactorstories, za čije je zaštitno lice izabrana najpoznatija bosanskohercegovačka manekenka – Amra Džeko, u sklopu Case Studies Exhibition-a, u kategoriji #BaseBusiness osvojila je 1. mjesto! Konkurencija je odista bila velika, a u takmičenju je učestvovalo 7 zemalja/distributera podijeljenih u 3 kategorije: Base Business Amplification, E-commerce i Inovation Launch. Stoga, Max Factor dostigao je sjajne rezultate – porast u sell-out podacima, broj 1 brend u vodećim maloprodajnim lancima, zatim digital i Facebook reach prebacio je brojku od 140.000, a zabilježen je i porast od 20% u broju pratitelja na danas najpopularnijoj platformi socijalnih mreža – Instagram.

Ali, tu nije kraj priznanjima! Naime, tokom fiskalne 2019. godine, COTY organizovao Europsko natjecanje distributera, a nosio je naziv #GOEXTRAMILES. U istoimeni „izazov“ bili su uključeni svi Beauty brendovi iz COTY portfolia (Max Factor, Bourjois, Rimmel, Lifestyle parfemi, Adidas i Wella). U cjelokupnom natjecanju, Orbico Beauty imao je najveći index rasta! Orbico Beauty BiH tim osvojio je 1. i 3. mjesto.

Sva ova priznanja su zapravo potvrda timskog rada, istinske predanosti i kontinuiranog fokusa na rad, a čiji rezultati zaista oduševljavaju i istinski su vidljivi. Ljudi su najveće bogatstvo Orbico Beauty kompanije, a priznanja koja pristižu su velika i značajna motivacija da u budućnosti ZAJEDNO nastavimo nizati izvanredne uspjehe, te da postižemo veće ciljeve i donosimo još bolje rezultate.

JESTE LI ZNALI SA KOLIKO RAZLIČITIH BRENDOVA TRENUTNO RADIMO?


Saznajte više informacija o poznatim brendovima koje distribuiramo.

Više informacija