Novosti


Posljednje novosti vezane za naše poslovanje

ORBICO BEAUTY BIH COVID-19 AKTIVNOSTI


Orbico Beauty vidi ljude kao najveći prioritet i vrijednost. Iako su promjene pred nama i veliki izazovi prioritet nam je zajedništvo i motivacija, čak i kada smo razdvojeni.

Ponosni smo na sve naše zaposlenike i njihov doprinos svakom novom koraku u situaciji koja nas je zadesila.

Ponosni smo na zaposlenike koji rade posao od kuće, na njihov angažman i timski duh koji održavamo i potičemo na online timskim sastancima. Naša komunikacija je živa i nikada neće prestati.

Svoj biznis smo prilagodili situaciji i pronašli smo sve alternativne kanale za našu maloprodaju. Reagovali smo i bili agilni upravitelji našeg biznisa u ovim teškim poslovnim okolnostima.

Kako su sva naša prodajna mjesta većinom bila zatvorena i kako smo u tom momentu imali samo jednu online trgovinu sa našom robom, iskoristili smo ovu priliku i fokusirali se na podizanje našeg biznisa online:

- nedostatak online trgovine za MAC Store Sarajevo nadomjestili smo trgovinom putem Instagrama i online katalogom sa MAC proizvodim;
- aktivirali smo naše ključne brendove dostupne na Plaza online trgovini;
- ulistali smo preko 2000 artikala online kod našeg maloprodajnog kupca parfumerije Inoma;
- pronašli smo nove lokalne online retailere i naši mass proizvodi su sada dostupni na Ekupi i JaBiHTo;
- pokrenuli smo dva vlastita e-commerce za Salon Professional diviziju i BiH Beauty Outlet za mass segment i rasprodaje.

Zahvalni smo i ponosni na naše kolege koji tokom ovog perioda napuštaju svoje domove i rade u skladištu i dostavi. Doprinos i profesionalnost svih naših zaposlenika u lancu čine jačinu Orbico Beauty porodice.

Pozitivan duh, timski rad i lojalnost su ključni elementi koji će nam pomoći u prevladavanju svih novih izazova.

JESTE LI ZNALI SA KOLIKO RAZLIČITIH BRENDOVA TRENUTNO RADIMO?


Saznajte više informacija o poznatim brendovima koje distribuiramo.

Više informacija