Novosti


Posljednje novosti vezane za naše poslovanje

ORIGINS PO PRVI PUT U BOSNI I HERCEGOVINI


Široki spektar brendova koje zastupa i distribuiše Orbico Beauty,  postao je bogatiji za novi svjetski poznati brenda u martu 2019. godini, S ponosom vam predstavljamo Origins priču.

U martu 2019. godine lansiran je Origins, globalno jedan od poznatijih kozmetičkih skin care brendova iz grupacije Estee Lauder Companies.  

Priča započinje u Americi 1988. godine, vizijom Leonard Laudera o stvaranju prvog skin care brenda baziranog isključivo na prirodnim sastojcima koji pomoću napredne tehnologije i znanosti pružaju sigurne i visoko učinkovite proizvode. U početku, postojao je samo Project 250, a  naziv brenda Origins kreiran je 1990.

Origins isključivo surađuje samo s proizvođačima sastojaka i tvornicama koje garantuju i posjeduju certifikate koje ispuštaju minimalnu emisiju ugljika u atmosferu i koje proizvodnju obavljaju uz pomoć prirodnih izvora energija vjetra, vode i sunca. U skladu s prirodom, Origins uzima i vraća prirodi te je do sada posadio oko 600.000 stabala i mladica diljem svijeta.

Proizvodi kojima se Origins kao brend proslavio su dijelovi kolekcija A Perfect World, Plantscription, Ginzing, Make a Difference, Original Skin, Zero Oil i Three-Part Harmony. 

JESTE LI ZNALI SA KOLIKO RAZLIČITIH BRENDOVA TRENUTNO RADIMO?


Saznajte više informacija o poznatim brendovima koje distribuiramo.

Više informacija