Novosti


Posljednje novosti vezane za naše poslovanje

OTVORENO PRVO PRODAJNO MJESTO M·A·C KOZMETIKE U BOSNI I HERCEGOVINI


Prvo  maloprodajno mjesto megapopularnog američkog mono brenda „MAC“ u vlasništvu kompanije Orbico Beauty BH zvanično je otvoreno 20.12.2018 u 15h u Sarajevu, u BBI shoping Galeriji u centru grada. Dugoočekivani dolazak brenda probudio je izuzetan interes kupaca.

M·A·C (Make-up Art Cosmetics) je vodeći brend profesionalne kozmetike, te je dio Estee Lauder Companies. Inc. Utemeljen u Torontu (Kanada) 1984. godine.

U svim prodajnim mjestima M·A·C kozmetike, pa tako i u ovom, nalaze se...

LADIES IN AWARDS - IZBOR ŽENE GODINE 2017


Na "Ladies In Awards – Izbor žene godine 2017", koji se održao 15.12.2017. godine u Narodnom pozorištu u Sarajevu, izabrane su najuspješnije žene u BiH unutar šest kategorija; biznis, inovacije u biznisu, malo poduzetništvo, kultura, moda, društvena odgovornost, a samo jedna od njih će osvojiti laskavu titulu "Žena godine 2017"

Kandidatkinje su birale članice Ladies In zajednice, te čitatelji portala i magazina Ladies In, koji imaju priliku glasati preko posebne aplikacije koja je bila...

ORBICO BEAUTY B&H TEAM - 2 REWARDS / COTY CONFERENCE IN BUDAPEST


Ponosni smo što smo u prilici podijeliti dvije sjajne novosti iz Orbico Beauty B&H! Početkom septembra 2017. godine, na Coty konferenciji održanoj u Budimpešti, naše kolege iz make up i parfemskog tima osvojili su dva priznanja iz sljedećih kategorija:

Prvu nagradu smo dobili za grupni projekat Max Factor & Lifestyle parfemi u kategoriji „Customer Differentiation“. Projekat pod nazivom „Ja sam Diva“ implementiran je u suradnji s našim kupcem DM, a iza njega stoje članovi tima: Edita...

JESTE LI ZNALI SA KOLIKO RAZLIČITIH BRENDOVA TRENUTNO RADIMO?


Saznajte više informacija o poznatim brendovima koje distribuiramo.

Više informacija